Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj njihet si person që merret me sporte, madje ai shihet shpesh duke vrapuar dhe nëpër ushtrime.

Por Ramush Haradinaj sot në Korçë u ndje më i “dobët” se homologu i tij nga Shqipëria Edi Rama.

Kur  dy kryeministrat u pyetën për demarkacion Haradinaj nuk deshi ta marr fjalën  para Ramës që me shtat është shumë më i gjatë se Haradinaj.

Ai sikur duke i frikësuar ia dha fjalën Edi Ramës.  Për më shumë mund ta ndiqni videon.