Ashtu siç ishte parashikuar djali i manjatit, George Soros, Aleksi është takuar me kryeministrin Edi Rama. Takimi është mbajtur në zyrën e këtij të fundit.

Vetë Aleksi e ka postuar foton në profilin e tij ndërsa ka shprehur dhe konsiderata dhe vlerësime të mëdha për kryeministrin shqiptar.