Nga përkëdhelja e një leopardi e deri tek momenti kur hedh në tapet kundërshtarin e radhës në judo.

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka përjetësuar vetveten edhe në një kalendar. Në Rusi u publikua kalendari për vitin 2018 me fotot e aventurave të shefit të Kremlinit.

Mes të tjerash, ai shfaqet mbi një “Harley Davidson” me në sfond flamurin rus, apo gjysmëlakuriq me një pushkë snajper në dorë në gjueti.

Përveç aspektit të një politikani të rëndësishëm dhe të “akullt” në arenën botërore dhe në politikën ruse, presidenti Putin mbahet edhe për jetën e tij private plot “ngjyra”, duke treguar një natyrë krejt tjetër nga ajo e kostumit të kreut të Kremlinit.