Gratë ndihen më të lumtura kur janë beqare sesa burrat, pasi sepse të qenit në një marrëdhënie është punë më e vështirë për gratë, thuhet sipas studimeve të reja.

Sipas një studimi nga analistët e të dhënave ”Mintel”, 61 për qind e grave beqare janë të lumtura, kundrejt 49 për qind të meshkujve beqar.

Sipas anketës thuhet gjithashtu se 75 përqind e grave të vetme nuk kanë kërkuar në mënyrë aktive një marrëdhënie në vitin e fundit, krahasuar me 65 përqind të meshkujve beqar.

Kjo për arsye se gratë duke qenë në një marrëdhënie heteroseksuale e kanë më të vështirë pasi janë të fokusuara dhe përkushtohen më shumë në lidhje.