Duka dhe Dukesha e Krembrixhit, Princi William dhe Kate Middleton, kanë lëshuar një deklaratë urimi për Princin Harry dhe Meghan Markle të cilët u fejuan sot.

“Ne jemi shumë të emocionuar për Harry dhe Meghan. Është një gjë e mrekullueshme për ta njohur Meghan dhe për ta parë se sa e lumtur është ajo me Harry”, thuhet në deklaratë, e cila u lëshua në llogarinë zyrtare të Kensington Palace në Twitter.