Një prezentuese rumune ka tronditur shikuesit pasi ngriti fustanin në një transmetim të drejtpërdrejtë. Illinca Vandici morri vëmendje, pasi mendonte se i kishte hyrë një merimangë dhe kështu vendosi që të ngrejë fustanin para syve të shikuesve.

Burrat që ndodhenin në transmetim të drejtpërdrejtë nxituan të ndihmonin atë.