Pritja e ngrohtë e Presidentit Ilir Meta në Medvegjë nga shqiptarët ditën e sotme, ku dhjetëra shqiptarë kanë dalë për ta pritur atë.

Në pikën kufitare Muitvodë, Presidenti Meta u prit nga kryetari i trupës koordinuese për Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën

Presidenti u prit dhe nga Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsic.

“Sot është një ditë shumë e bukur për mua. Kënaqësi që erdha në Medvegjë”, u shpreh Meta.

Ndërsa, ka pasur edhe një interesim të madhe të mediave serbe për vizitën e Presidentit Meta në Medvegjë.