Në Gjilan sot u bë zbulimi i shtatores së heroit të kombit, Idriz Seferi. Në ceremoni po marrin pjesë edhe presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta dhe ai i Kosovës Hashim Thaçi si dhe kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri me ç’rast e zbuluan shtatoren e heroit të Kosovës, Idriz Seferit në Gjilan.

Kujtojmë se presidenti Ilir Meta dhe Hashim Thaçi u priten nga garda ceremonial e FSK-së, tek Platoja e Teatrit të qytetit.