Është revista e famshme për publikimin e fotove të femrave kryesisht bjonde, me linja trupore mbresëlënëse dhe me dy veshët e “lepurit” mbi to.

Por, në editorialin e fundit, revista e “Playboy” hoqi dorë nga tradita, duke publikuar një modele të bëshme.

Bëhet fjalë për Molly Constable, e cila thotë se ka si objektiv që të thyejë tabutë në industrinë e modës, duke u provuar të gjithëve se “kilet nuk kanë shumë rëndësi për t’u dukur bukur