Ekspozitura e “Postave të Maqedonisë” në lagjen Maxhari të Shkupit është plaçkitur me ç’rast është marrë shumë e parave deri tani e pakonfirmuar.

Policia sot njoftoi se plaçkitja është kryer dje rreth orës 09:30 kur tre persona të maskuar me kërcënim me pistoletë nga të punësuarit kanë marrë të holla dhe e kanë braktisur vendin e ngjarjes.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësve dhe ndriçim të plotë të rastit.