Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në mes të dy lojtarëve të futbollit amerikan

Dy bashkëlojtarët e skuadrës së futbollit amerikan, Georgia Tech kanë krijuar një skenë dhune, ani pse ishin vetëm duke luajtur.

Njëri e ka goditur me boks shokun e tij, duke e lënë pa ndjenja të shtrirë në tokë.

Fatmirësisht thuhet se ai nuk pësoi ndonjë lëndim dhe pas disa minutash u ngrit sërish.