VMRO-DPMNE sonte bëri thirrje për një protestë e cila do të fillojë në orën 19:00 kundër vendimit të për të zgjatur për 30 ditë paraburgimin për kryetarin e Komunës së Liqenasit, Edmond Temelko.

Protesta do të fillojë para objektit të Qeverisë, ndërsa pritet që të vazhdojë në afërsi të gjykatës.

Opozitarët vlerësojnë se Temelko ka shëndet të dobët dhe vazhdimi i paraburgimit mund të jetë fatal për jetën e tij.