Në 105-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, ish-kryeministri Sali Berisha ka kujtuar Mbretin Zog dhe komandantin legjendar, Adem Jashari.

“Nderim të veccantë këtë ditë Mbretit Zog, burrit që bëri realitet Pavaresinë e Shqipërisë dhe ndërtoi shtetin shqiptar!

Sot ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari! Nderim përjetë kryeheroit të kohërave moderne të kombit shqiptar!”, shkruan Berisha në rrjetet sociale.