Në rrugën rajonale Brodec – Ramno – Tanushë pasdite është pastruar rruga me mekanizëm dhe trafiku është normalizuar.

Rruga për në fshatin Tanushë në Karadakun e Shkupit prej mbrëmë ishte e pakalueshme për shkak të reshjeve të mëdha të dëborës.