Pas numërimit të votave me kusht, votave përmes postës dhe votave edhe në komunën e Kllokotit është përmbysur rezultati.

Kandidati Bozidar Dejanoviq nga Iniciativa Qytetare e ka mundur kandidatin e Listës Serbe, Strahinja Spasiq.

Dejanoviq ka marrë më shumë vota se kundërkandidati i tij kur janë numëruar votat me kusht.