Ai tashmë ka marrë rrugën për në Belgjikë saktësisht në Bruksel.

Këtë e bëri të ditur nëpërmjet një Instastory të publikuar së fundmi.Dhe duke pasur parasysh se ai ka krijuar popullaritet të gjerë dhe pëlqejnë shumë, sigurisht që edhe fansat atje mezi e kanë pritur vizitën e tij.

Gjatë vizitës së tij në Gjermani kanë dale disa pamje, ku shikohet se si ‘Kemal’ i ka ‘çmendur’ fanset e tij atje.

Ndërsa kujtojmë se i njohur për publikun shqiptar u bë me rolet e tij si ‘Kemal’ dhe ‘Bali Bej’.