Një studente 23 vjeçare është hedhur nga kati i 7-të i fakultetit të mjekësisë. Ngjarja ka ndodhur në Peru në “Universidad Privada Antenor Orrego (UPAO) de Trujillo” në Peru.

Steany Cristell Espinoza Ruiz 23 vjeçe, ka marrë vendimin dramatik duke u vetëflijuar pikërisht në ndërtesën ku studionte.

Autoritetet deklarojnë se hetimet e para tregojnë se vajza vuante nga depresioni i shkaktuar nga studimet dhe rezultatet e marra.

Videoja është filmuar nga një studente tjetër që ka kapur momentin kur vajza është hedhur dhe ka përfunduar e vdekur në çast.