Dyzet e katër vjeçarja I.T. nga Shkupi dje i raportoi policisë se dy persona të panjohur e kanë kërkuar vajzën e saj Z.T. 26 vjeç për të rënë dakord për një votim në Këshillin e Komunës së Gazi Babës.

Ndërsa I.T i raportoi policisë për të dy personat prej tyre njëri 50 vjeç, të cilët erdhën me “Mercedes”, dhe ofruan ndihmë për biznesin familjar dhe një punë më të mirë për Z.T. Përndryshe, në kundërshtim me atë që u raportua, personi kërcënoi të hidhte një koktej helmues në dyqanin e I.T.

Oficerët e policisë nga PS-Gazi Babë kanë ardhur në vend dhe kanë njoftuar një prokuror publik. Po merren masa për të pastruar rastin.