Një tjetër projekt është publikuar sonte.

Në kuadër të xhirimeve për Vitin e Ri 2018, Shyhrete Behluli dhe e bija, Engjëllushë Salihu kanë publikuar këngën e re të titulluar ‘Nuse Kosovare’

Ndiqeni të plotë më poshtë.