Edhe pse është bërë nënë, askush s’mund t’i afrohet me linjat

E fokusi tek trupi i saj ishte që nga fillimi i karrierës, ku edhe vetë ajo e ekspozonte shumë belin.

Nora Istrefi përveç obligimeve familjare dhe atyre të karrierës, përkujdeset shumë për linjat e saj, të cilat vërtetë se janë për lakmi, shkruan Kosovarja.

Kosovarja ua sjellë disa fotografi ku që nga fillimi i saj shihet me një trup bombastik, e që sot natyrisht edhe më të bukur se atëherë.