Pas raportimeve se Aeroporti i Hamburgut, ka anuluar të gjitha fluturimet, tashmë gjithçka bëhet e ditur se është duke u realizuar me sukses.

Gazeta gjermane Bild, ka njoftuar se dy persona në pritje të depërtimit kishin ikur nga zyrtarët e emigracionit në pista, ndërsa u raportua se njëri nga ta u arrestua e tjetri gjendet në arrati, njofton KK

Aeroporti u rihap por me vonesa të mëdha ndërsa fluturimet u transferuan në Bremen dhe Hanove.

Një pasagjer irlandez ka shkruar një mesazh se ai kishte qenë i ngujuar në një aeroplan të Flybe për rreth një orë, duke pritur që ai të nisej.

Udhëtarët e tjerë raportuan se pije falas u shpërndanë në avionët e tyre, ndërsa pritnin me padurim.

Aeroporti i Hamburgut është i pesti më i madh, me më shumë se 16 milionë pasagjerë që udhëtojnë përmes tij çdo vit,