Në një emision televiziv ku ishte i ftuar hoxhë Shefqet Krasniqi, kanë pranuar mesazhe të shumta nga shikuesit.

Një shikuese  e ka pyetur hoxhën se si duhet vepruar me bashkëshortin, i cili po konsumon pije alkoolike, dhe po harxhon para në kazino.

Më poshtë e gjeni përgjigjen e hoxhës: