Një tridhjetë e tre vjeçare banuese e Kondovës dje ka denoncar në polici se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj duke marrë lëndime trupore.

Sipas njoftimit të ministrisë së Punëve të Brendshme M.S.(33) vjeç  ka denoncuar se në shtëpinë e saj në fshatin Kondovë është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj S.S (36)  i cili më pas ia ka marrë djalin tetëvjeçar dhe është larguar nga shtëpia.

Ndërkohë S.A. ka humbur ndjenjat dhe të dy fëmijët e tjerë të saj minorenë kanë kërkuar ndihë tek fqinjët dhe më pas është thirrur Ndihma e shpejtë. Është transportuar në spitalin “8 shtatorit” për  t’i dhënë ndihmën mjekësore.

Po punohet për zbardhjen e plotë të rastit.