Shumë qytetarë i janë bashkuar thirrjes së Organizatave të dala nga lufta dhe familjarëve të dënuarve të grupit “Kumanova”, raporton“Zeri.info”.

Kjo protestë është duke u mbajtur në Prishtinë në shenjë revolte ndaj autoriteteve maqedonase të cilat kanë vendosur që këtë grup ta dënojnë me 746 vite burg.

Në mesin e të dënuarve ka të atillë të cilët kanë marrë dënimin me burg të përjetshëm.