Është 39 vjeç dhe gëzon një formë që edhe 20-vjeçaret do ta kishin zili.

Tani, Nicole Scherzingger rrëfen sekretin e saj. Në një intervistë për revistën “Look”, këngëtarja thotë se një pjesë të madhe të meritës e ka David Beckham.

Ajo thotë se ish-kapiteni i Anglisë e ka ndihmuar në disa seanca stërvitore duke ja ndryshuar krejtësisht regjimin dhe llojet e ushtrimeve që kryente më parë.