Shumë përdorues të iPhone, sidomos të serive të fundit iPhone 8 dhe iPhone X, kanë pasur problem me tastin “i”

E nëse ju ka ndodh kjo atëherë drejtues të Apple kanë thënë se duhet që të bëhet menjëherë update e sistemit softverik të iPhone, nga 10 në iOs 11.1.1 .

Apple ka thënë të enjten se softëare i tyre më i ri iOs 11 duhet të bëhet “update” pasi që shumë përdorues të iPhone kanë pasur problem me shkronjën “i”, i cili simbol sa herë është prekur ka dal kjo shenjë ⍰.

Sistemi i ri operative, sipas Apple, pritet që të rregullojë edhe disa komplikime të vogla, shkruan GazetaExpress.

Ende nuk është e qartë se a do ta rregullojë iOs 11.1.1. edhe problemet e mëparshme me aplikacionet që kishte probleme.

Për të shkarkuar versionin e fundit të iOs shkon në Setting, mandej klikoni General, pastaj “software Update”. Shkarkojeni versionin e fundit të iOs që është iOs 11.1.1 .