Kompanitë e udhëtimit dhe udhëtarët kundër biletave digjitale, kurse stacioni kërkon 10 cent për çdo biletë të shitur!

Prej 17 shtatorit, secili udhëtar që udhëton prej Stacionit të Autobusëve të Prishtinës drejt qyteteve tjera në Kosovës obligohet të paguajë 10 centë taksë për Stacionin e Autobusëve.

Këtë vendim drejtuesit e stacionit thonë se e kanë marrë për ta funksionalizuar shitjen e biletave digjitale, ndërsa Sindikata e Transportueseve Rrugor të Udhëtimeve pagesën prej 10 centëve që e bëjnë qytetarët e quan reket./rtv21