Një ngjarje e rëndë është filmuar ditën e djeshme nga kamrat e sigurisë së një karburanti në Turqi, ku një person ka ndalur makinën dhe ka vrarë gruan e tij që ishte në makinën tjetër. Më pas ai është larguar nga vendngjarja.

Policia ka bërë të mundur identifikimin e autorit falë kamerave të sigurisë, dhe e ka shpallur atë në kërkim.