Është e vështirë të pranosh humbjen e një njeriu të shtrenjtë.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe me aktoren e  njohur shqiptare, Rozi Kostani nëna e së cilës është ndarë nga jeta.

Aktorja e filmit “ Unë, ti dhe Kasandra”, ka postuar një fotografi familjare ku shkruan: “ Është e vështirë të të them lamtumirë. Oh mami”.

Ngushëllimeve të shumta u bashkohemi edhe ne.