NASA ka publikuar një video qe zgjat rreth 200 sekonda ku duket ndryshimi që ka pësuar planeti Tokë në 20 vitet e fundit.

Ndryshimi i nxehtësisë në oqeane dhe gjelbërimi në tokë mund të shihet qartë.