Këngëtarja dhe bukuroshja kosovare, Morena Taraku, luksin e ka pjesë të përditshmërisë së saj

E tillë është edhe fotoja e saj e fundit që këngëtarja e ka bërë dhe e ka postuar në rrjetet sociale.

…e besoni apo jo në atë foto janë gjëra që mund të kapin vlerën e 5000 eurove.

Në të është një iPhone X që para pak muajsh u lansua në treg dhe një çantë e markës Prada me kufizime ari që në treg kushton deri në 2500 euro.

Këngëtarja ka një pasuri të madhe të këtyre gjërave.

Ajo vozitë edhe një makinë të tipit Porsche e cila në treg vlen deri në 100 mijë euro.