Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka bërë publike mbrëmjen e sotme një mesazh të rëndësishëm, në lidhje me dhunën ndaj grave.

‘Me thjeshtësinë e moshës dhe energjinë e tyre të jashtëzakonshme, gjimnazistët e LRI-së vijnë sot në Ditën Ndërkombëtare për Eleminimin e Dhunës ndaj grave me një videomesazh. ????????

#25Nëntor #STOPdhunës #BashkohuEdheTi’ – shkruan Monika Kryemadhi në tekstin shoqërues të videos që ka bërë publike.