Videoja e mëposhtme tregon momentin kur një tigër, gjatë procesit të performancës, arriti të dilte nga kafazi i tij.

Gjithçka u kthye në kaos, njerëzit që ishin aty ikën, dhe sipas disa informacioneve që ka LiveLeak, një fëmijë dhe një i rritur u sulmuan nga tigri.

Më pas, tigri u kap përsëri. Nuk ka detaje mbi vendin ku ka ndodhur ky rast.