Një vajzë 24-vjeçare është sulmuar nga një krokodil teksa po ecte buzë detit.

Krokodili u shfaq papritur dhe kafshoi vajzën në këmbën e majtë.

Vajza nga Britania e Madhe, Ally Bullifent u dërgua në spital për t’u mjekuar dhe fatmirësisht nuk pati probleme serioze./LAJMIFUNDIT.AL/