Policia e Kosovës përdorur sprej për t’i larguar deputetët dhe aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, nga kombi ku paraprakisht është futur deputeti Albin Kurti.

Ata kanë tentuar ta pengojnë arrestimin e Kurtit por në të njëjtën kohë Policia ka insistuar dhe ka arritur të largohet bashkë me Kurtin.

Kështu u bë arrestimi i Kurtit dhe u hodh sprej nga policia.