Adi Krasta, moderator i njohur, ka zbuluar detaje në lidhje me një dhomë që ekziston në Kryeministri dhe mbi rolin e saj.

“Unë di se në Kryeministri ekziston një zyrë, “ëar room” e cila përdoret për të deformuar të vërtetën në këtë vend. Aty punojnë djem dhe vajza të reja që paguhen me paga qesharake dhe shfrytëzohen për të deformuar të vërtetat”, deklaroi Krasta