Në itali ka fituar famë për shkak të fotove sensuale që poston në rrjetet sociale, por janë të paktë ata që e dinë që Miry Felice është sportiste amatore.

Fiziku i saj u përshtat shumë lojërave me dorë, si basketbollit dhe Volejbollit, por dëshira e modeles italiane është të jetë protagoniste në sportin e rrjetës.

Image

Nuk është e rastësishme që në përballje e rëndësishme prentonon gjithmonë një biletë, ndërsa kur gjen kohë të lirë, zbret vetë mbi parket për të treguar cilësitë në volejboll.