Gjykata penale ka kompletuar dokumentacionin që ka të bëjë me ekstradimin e ish agjentëve Goran Grujevski dhe Nikolla Boshkovski, dhe të njëjtën ia ka dorëzuar ministrisë së drejtësisë.

Tani ministria e drejtësisë mund të kërkojë ekstardimin e agjentëve që u kapën në Greqi me pasaporta falso, ndërkaq të njëjtët kërkohen nga PSP për përgjimin e paligjshëm dhe shkatërimin e mjeteve të përgjimit.