Milot Hasangjekaj të cilin tani e njohim si Bigem, ishte i ftuar në emisionin ‘Mirage’ këtë të premte.

Në intervistën dhënë për ‘Mirage’, Miloti zbuloi detaje rreth projektit më të ri ‘Gajle’ që e solli në bashkëpunim me Genën.

Po ashtu, ai foli edhe rreth projekteve të tjera që planifikon t’i realizojë, për jetën private dhe në lidhje me bashkëpunimet me Gencin.

Deri tani, jemi mësuar zakonisht t’i shohim bashkë në këngë, kurse së fundi Miloti dhe Genci kanë sjellë projekte të ndara, e kjo gjë na shtyu të mendojmë që ‘Etnon’ është ndarë.

Të vërtetën rreth kësaj çështjeje e tregoi vetë Miloti, të cilën mund ta kuptoni në linkun e mëposhtëm nga minuta 2:14.