Shou televiziv “Milioneri i fshehtë” që është transmetuar në televizionet ruse gjashtë muaj më parë, kishte pasur një mysafir special.

Bëhet fjalë për milionerin Aleksandar Roslijakov, i cili për pesë ditë fshehu identitetin e tij të vërtetë dhe u shndërrua në një mësues i cili nuk ka shtëpi.

Ai mund të ketë jahtin privat, vetura luksoze, por Aleksandar ishte pajtuar të jetë pjesëmarrës në shoun televiziv me vetëm 1 mijë rubla në xhep që i bie afro 15 euro.

Ai natën e parë e kaloi në qendrën për të pastrehët “Everybody’s Road”, themelues të cilës janë çifti bashkëshortor Deni dhe Elena.

Dhe pasi që ata e pritën mirë në këtë qendër, Aleksandar vendosi që këtij çifti t’i dhurojë një vilë luksoze që kap vlerën e 111 mijë eurove.

Por, dyshja shtëpinë që e fituan si dhuratë e shndërruan në qendër për të pastrehët në të cilën tani jetojnë 27 persona.

Katër ditët tjera i kaloi pothuajse në mënyra të ngjashme, dhe të gjithë ata që e mirëpritën i shpërbleu në mënyra të njëjta.