Ajo është një mësuese e anglishtes në gjimnazin Lake Central High School në St. John.

Por u vu ne pranga pasi u filmua nga nxënësit duke pirë kokainë në klasë.

Samantha Cox, u prangos pasi nxënësit ia treguan videon pjesës tjetër të stafit të mësuesve, të cilët e denoncuan në polici.

Në atë kohë nuk kishte nxënës në klasë dhe 24-vjeçarja nuk e dinte se po filmohej nga xhami i derës.