Kryeministrja britanike Thereza Mej dhe presidenti amerikan Donald Tramp sot biseduan për nevojën e përforcimit të luftës kundër ideologjisë së ekstremistëve në internet, kumtoi kabineti i kryeministres britanike.

Në kumtesë theksohet se Mej e ka kërkuar Trampin me qëllim që të shpreh ngushëllim për shkak të sulmit në Nju-Jork.

“Pasdite kryeministrja britanike bisedoi me Trampin dhe i shprehu ngushëllime për sulmin e djeshëm në Manhatan. Ajo shprehu shqetësim të thellës dhe keqardhje për shkak të humbjes së jetëve, kumtoi Kabineti.