Princi Harry dhe Meghan Markle janë fejuar zyrtarisht sot, dhe dasma e tyre pritet të realizohet në pranverën e vitit 2018.

Çifti i dashuruar dolën publikisht së bashku, dhe Meghan tregoi edhe unazën me diamant të fejesës. Gazetarët e shumtë që prisnin çiftin në daljen e tyre të parë si të fejuar e pyetën sesi i kishte propozuar Harry-Meghan.

Nusja e ardhshme ka treguar se propozimi ka qenë romantik dhe spontan. “Propozimi ka ndodhur në shtëpi, teksa gatuanim një pulë”,-ka treguar Meghan.

Aktorja është shprehur se propozimi i Harry-t ka qënë mjaft romantik dhe i bukur. Në shtëpi teksa gatuanin së bashku, Princi i është ulur në gjunjë aktores. A ka më bukur dhe më romantike se kaq?