Vajzat pjesëmarrëse në “Miss Shqipëria”, kanë nisur punën për të qenë pjesë e kalendarit të përvitshëm që realizon regjisori Petri Bozo.

Filloi puna me Kalendarin  Zyrtar te Miss Shqipërisë. U bënë 15 vjet që Kalendari i Miss Shqipëria vjen për publikun si një dhuratë në Festat e Fundvitit për ti shoqëruar të gjithë për një vit të tërë, me imazhin e të bukurave dhe natyrën e jashtëzakonshme shqiptare.

Kalendari është unik dhe çdo vit ka një temë të caktuar dhe është pikërisht kjo arsyeja që e bën atë të vlerësohet jo vetëm nga fansat por nga të gjithë.

Koncepti e krijimi artistik i Petri Bozos, ka lidhur bashkë kreativitetin unik të Anila Zajmi-Katanolli, artin performues ne Make Up te Mirela  Halilajt (Lela  Parukeri Estetikë), në fokusin e të pagabueshmit fotograf  Felix Bilani.

Një koncept i veçantë, ku energjia e ujit, përrallat ndërthuren me përditshmërinë…

Pjesë e këtij kalendari në vite kanë qënë Çiljeta Xhilaga, Zajmina Vasjari, Almeda Abazi, Viol Xhafaj, Eriona Sulejmani (bashkeshortja e futbollistit Xhemaili), Anisa Petrela, Arentina Sakulis, Kleoniki Delijorgji.