Dita e Falenderimeve’ i ka gjetur motrat Hoxha në Paris.

Me një foto mjaft tunduese blogerja e njohur ka treguar bekimin e saj më të madh në jetë.

‘Jam e bekuar që kam atë! Nëse më njëh mua , e di që familja është mbi gjithçka deh jam falënderuese çdo ditë që jam bekuar të jetoj jetën më ta. Trego dhe ti bekimet e tua’-ka shkruar Lori në foton e publikuar.

Nuk mund të anashkalohet gjoksi i tyre provokues që është treguar në këtë foto. Motrat Hoxha janë duke shijuar më të mirën e momenti