Dikur ishin armiq por më pas u pajtuan nga Rozana kur në atë kohë ishte në lidhje me MC Kreshën.

Por, ndonëse të pajtuar, Noizy nuk është se i bën shumë përshtypje shoqëria dhe përkrahja e Kreshës, shkruan lajmi.net

Kjo se, Kresha ka shpërndarë këngën e Noizyt dhe Ledrit, por Noizy as që ia ka pëlqyer foton e hedhur në Instagram, e as që i ka komentuar.

Madje, Noizy nuk e ndjekë Mc.Kreshën në Instagram, kurse në listën e atyre që i ndjekë, Mc Kresha e ka Noizyn ‘follow’!

Se përse Noizy është kaq indiferent me Kreshën, e di vetëm ai!