Mbështetësit e VMRO-DPMNE-së vazhdojnë të qëndrojnë ende para Gjykatës Penale, dhe të cilëve u janë dhënë edhe senduiça e hamburgerë, çaj dhe rakia.

Në temperatuar minus dy, ata ngroheh me zjarr, çaj të nxehtë dhe disa filxhan raki, përcjell TetovaSot

Njerëzit u mblodhën para Gjykatës Penale pas arrestimit të 36 personave, të përfshirë në ngjarjet më 27 prill në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë.

Të paraburgosurit janë ende në gjykatë./TetovaSot/