Ishte nata e përbindëshave dhe fantazmave, dhe padyshim që mbrëmjen e kaluar ka pasur shumë shpirtra zgjuar deri në orët e para të mëngjesit.

Por shumë studentë britanikë e kanë ngritur në një nivel të ri festën e Halloween, duke shkaktuar shumë rrengje edhe pa kërkuar dhurata.

Mijëra studentë zbarkuan në rrugët e Portsmouth mbrëmjen e kaluar për të shënuar edhe festën e Halloween, duke shkaktuar shumë probleme për policinë lokale dhe shërbimin mjekësor, të cilët në të shumtën e rasteve kishin të bënin me të rinj të dehur, apo të droguar.