Nga, Erald Selca

Krijesa artificiale e kryekriminelit Josip Broz Tito e ashtuquajtura Maqedoni nuk ka të ardhme sepse ajo do ndahet nga ne dhe bullgaret sepse vetem ndarja ofron rehati dhe paqe .

Denimi me rreth 800 vite burg i djemëve tanë liridashes nga gjykatat sllavomaqedone nuk duhet te na ligeshtoj por te na bej unik dhe forcoj mbare faktorin politik shqiptar me mergaten tone sebashku ne mbrojtje te interesave kombetare .

Të lem menjane inatet dallimet partiake dhe te rreshtohemi pas ceshtjes kombetare .

Tirana zyrtare dhe sofia te ulen ne bisedime , ndryshe ne nje te ardhme te shpejte ky vend vec ne arkiva do gjindet sepse ky shtet xhuxh pa identitet nuk mundet ti terrorizoj miliona shqiptar .

Na duhet uniteti mbarekombetar sikur buka qe e hamë.