Qeveria e Maqedonisë vendosi që të mbajë seancë të përbashkët me Qeverinë shqiptare dhe atë bullgare.

Siç informon pres shërbimi i qeverisë, seancën e përbashkët me Qeverinë e Bullgarisë do ta mbajë në 23 nëntor, ndërsa me qeverinë e Shqipërisë në 2 dhjetor.